7 Eylül 2018 Cuma     829

Sökemizin Gelişimi Için Girişimlere Devam Ediyoruz

Söke Ticaret Borsası olarak Sökemizi/ bölgemizi geliştirmek amacıyla gerekli faaliyetleri en iyi şekilde yerine getirmek için ilimizdeki oda/borsalar ile işbirliği içerisinde özveriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yönde borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız A. Nejat Sağel , Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken ve AYTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay ile birlikte ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret ederek kurumumuzun da katkılarıyla yapılan Söke’deki Mimarlık Fakültesinin açılma çalışmalarının hızlandırılması talebinde bulundu. En kısa sürede fakültemizin faaliyete geçmesini temenni ediyoruz.