30 Ekim 2018 Salı     747

Didim Ticaret Odası’ndan Borsamıza Ziyaret

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Hikmet Atilla, Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Gümüş, Enver Demirtaş ve Meclis Üyesi Gül Börekçi’den oluşan heyet 30.10.2018 tarihinde borsamıza nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretçilerimizi Yönetim Kurulu Başkanımız A. Nejat Sağel, Meclis Başkanımız Ali Özdericioğlu, Meclis üyemiz Mustafa Toyran ve Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Salbaş karşıladı. Ziyarette odaların, borsaların yaşadığı durumlar dile getirilerek istişareler gerçekleştirildi. Ziyaret sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız heyete plaket takdiminde bulundu.