6 Aralık 2018 Perşembe     669

Borsamızdan Aydın Ticaret Borsasına Ziyaret

Borsamızdan Aydın Ticaret Borsasına Ziyaret Borsamız Meclis Başkanı Ali Özdericioğlu,Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel,Meclis Üyesi Ahmet Tuğrul Başer ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Salbaş'tan oluşan heyet Aydın Ticaret Borsası'nı ziyaret ettiler.Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen Borsamız Temsilcilerini makamlarında ağırladılar.Geçtiğimiz haftalarda Lisanslı Depoculuk işbirliği protokolü imzaladığımız iki borsadan biri olan Aydın Ticaret Borsası ile lisanslı depoculuk faaliyetlerinin seyri hakkında bilgi paylaşımı ve fikir alışverişi yapıldı.

Borsamızdan Aydın Ticaret Borsasına Ziyaret