13 Aralık 2018 Perşembe     1005

Tibos Bilgilendirme Toplantısına Katıldık

TİBOS BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDIK. Borsamız Genel Sekreteri Hülya Erman Aydoğan ve Borsamız Tescil,Tahakkuk Memuru Süleyman Çolak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Merkezinde yapılan Ticaret Borsaları Otomasyon Sistemi (TİBOS) tanıtım ve eğitim programına katıldı. Eğitimde,üzerinde çalışılan ve önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek olan tescil programı hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

TİBOS BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDIK.