12 Şubat 2020 Çarşamba     174

ÖDEMİŞ TİCARET ODASINI BORSAMIZDA AĞIRLADIK

12.02.2020 tarihinde Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkanı İbrahim Sürav ve Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş,Yönetim Kurulu Baskan Vekili Nuri Yasayan Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Veysel Kara ve Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay beraberlerindeki heyetler ile birlikte borsamıza nezaket ziyaretinde bulundu. Misafirlerimizi Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel ve Genel Sekreterimiz Hülya Erman Aydoğan karşıladı. Ziyarette Ödemiş, Söke ticareti ve üyelere yapılan hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Başkanımız Nejat Sağel hediye takdimleri yaparak, borsamızın pamuk analiz laboratuvarı, zeytinyağı analiz laboratuvarı ve buğday analiz laboratuvarının tanıtımını gerçekleştirdi.