1 Temmuz 2020 Çarşamba     250

PANDEMİ SONRASI DÖNEMDE TOBB’UN ULUSLARARASI İLİŞKİLERi TOPLANTISI

01.07.2020 tarihinde TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu önderliğinde telekonferans yolu ile yapılan toplantıya Başkanımız Nejat Sağel de katıldı. Toplantıda COVID-19 İslam Odası ve İİT Üyesi Yousef H Khalawi, Ülke Ekonomileri konusunun ele alındığı sunumu, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası Genel Sekreteri Samir Modi COVID-19 CACCI ve Asya Pasifik Ülkeleri Ekonomileri konulu sunumunu anlattı. Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu Başkanı Günter Verheugen COVID-19 Sonrası AB’nin Dünya’nın Geri Kalanı ve özellikle ABD, Çin ve Birleşik ve Krallık ile İlişkileri & Türkiye-AB İlişkileri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ardından Tobb Eş başkanların konusmalari ile devam etti.