28 Ağustos 2020 Cuma     198

BÜYÜK MENDERES TARIM ÜRÜNLERI LİSANSLI DEPOMUZ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ

BÜYÜK MENDERES TARIM ÜRÜNLERI LİSANSLI DEPOMUZ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ Söke’mizde kurulma çalışmalarını sürdürdüğümüz Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depo Anonim Şti. faaliyetleri hakkında Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’dan bu hususta destekleri talep edildi. Ziyarete, Mkyk Üyesi Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz,Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Melih Yavuz, Meclis Üyemiz Ahmet Başer, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tanyeri, Ziraat Odası Meclis Üyesi Argavlı Muhtarı Ümit Serpen, Ulusal Pamuk Konseyi Başkanı Bertan Balçık, Söke Ak Parti İlçe Başkanı Sibel Menderes ve Didim Ak Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile birlikte 28.08.2020 tarihinde gerçekleştirdik.