18 Aralık 2020 Cuma     263

TOBB, ZİRAAT BANKASI VE SÖKE TİCARET BORSASI İŞ BİRLİĞİNDE İMZALAR ATILDI

“Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi başladı” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin geçtiğimiz günler içerisinde, Ziraat Bankası ile yaptığı iş birliği kapsamında tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Nejat Sağel ve Ziraat Bankası Söke Şube müdürü Vasfi Demir “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Proje” protokolünü imzaladılar. Ticari faaliyetlerin sürdürülebilirliğinde en önemli noktasının finansmana erişim ve güven olduğunun altını çizen Başkanımız Sağel, imza töreninde yaptığı konuşmasında; “Söke Ticaret Borsası Üyelerimizin, ticari mal alım-satımlarında, güvenli ticaret ve kolay finansman imkânı için Ziraat Bankası ile güçlerimizi birleştiriyoruz. Dünya’nın içinden geçtiği pandemi döneminin meydana getirdiği zorluklar neticesinde Ziraat Bankasının "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi” üyelerimiz adına güçlü bir imkan sağlayacaktır. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemiz deki işletmelerimiz zor günler geçirmektedir. Böylesi bir dönemde Ziraat Bankasının üyelerimize sağlayacağı avantajlar ticari faaliyetlerini devam ettirmelerine katkı sağlayacaktır. Satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satacaklardır. Alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklardır. Çatı kuruluşumuz olan TOBB’un önderliğinde Söke Ticaret Borsası olarak; üyelerimizin içerisinde bulunduğu bu zorlu süreci daha rahat atlatabilmeleri için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. " dedi.