2 Temmuz 2021 Cuma     240

Aydın Ak Parti Milletvekili Sayın Metin Yavuz heyeti ile birlikte borsamıza ziyaretlerini gerçekleştirdi. Kendilerini Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depo A.Ş' ve Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel ve Genel Sekreterimiz Hülya Erman Aydoğan karşıladı. Yapılan görüşmede Borsamızın büyük emekler verdiği projesi olan Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depo A.Ş hakkında Başkanımızın yaptığı bilgilendirmelerin ardından projenin başlaması ile ilgili yapılması gerekenler, bu hususta görüş ve öneriler birlikte istişare edildi. Ardından Projemize katkılarından dolayı Milletvekili Sayın Yavuz'a Başkanımız teşekkür plaketini takdim etti.