11 Mayıs 2018 Cuma     922

Tobb Hizmet Şeref Belgesi Takdim Törenine Katıldık

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun evsahipliğinde 11.05.2018 günü Birlik merkezinde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın teşrifleriyle düzenlenen,Odalar ve Borsalar Başkanlarının hazır bulunduğu ''Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni''ne Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Nejat SAĞEL katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun evsahipliğinde 11.05.2018 günü  Birlik merkezinde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın teşrifleriyle düzenlenen,Odalar ve Borsalar Başkanlarının hazır bulunduğu ''Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni''ne  Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Nejat SAĞEL katıldı.