7 Haziran 2024 Cuma     58

Gıda Tarım ve Hayvancılık Üreticileri Derneği (AYUDER) in Aydın Ticaret Borsası toplantı salonunda düzenlenen Genel Kuruluna Başkanımız Nejat Sağel katılım sağladı. Katkılarından dolayı Başkanımıza, Ayuder Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Fikret Koca tarafından plaket takdimi gerçekleştirildi. Nejat Sağel "Ayuder sayesinde Gıda,Tarım ve Hayvancılık alanında faaliyet gösteren üreticilerin sorunlarıa bakanlıklarımız nezdinde daha kolay ulaşması sağlandı. Söke Ticaret Borsamızın üyeleri TKDK,IPARD destekleri , kırsal kalkınma yatırım destekleri başvuru ve yatırım teşvikleri konusunda bilgilendirildi. Özbekistan-Türkiye işbirliği ziyareti kapsamında bürokrasisi ile birebir konuşma imkanı ve fikir alışverişi yapma şansımız oldu. Türkiye- Afrika Gıda Tarım ve Hayvancılık iş konulu konferansında B2B,ithalat ve ihracat hakkında birlikte neler yapabilirizi konuşarak iş hayatımıza ve bakış açımıza çok büyük katkısı oldu. Ben bu camianın başarı azmine inanıyorum. Sizlerle birlikte omuz omuza çalışmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Ülkemizi medeniyet yarışında ileri götüreceğimizi üreticilerimizin refah ve mutluluğu için çalışacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar birlikte gerçekleştirdiğimiz yapıcı çalışmalar için bir kez daha teşekkür ediyor. Saygılarımı sunuyorum." dedi.