16 Mayıs 2018 Çarşamba     726

Yönetim Kurulu Başkanımız A. Nejat Sağel Tobb Ekonomik Raporu Inceleme Komisyonu’nda

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) seçimlerinde oyların tamamını alan M. Rıfat HİSARCIKLIOĞULU’nun 4 yıllığına yeniden başkan seçildiği 74. Genel Kurulda komisyon ve konsey üyelikleri seçimleri de yapıldı. Yapılan seçimlerde Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız A. Nejat SAĞEL 9 kişiden oluşan Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu’na seçilerek ilçemizi ulusal düzeyde temsil etme fırsatı sağlayan önemli bir konumda görevlendirilmiştir.