18 Mayıs 2022 Çarşamba     180

18.05.2022 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Ticaret Borsası yeni hizmet binasının açılış törenine Yönetim Kurulu Başkanımız Nejat Sağel katılım sağladı. Açılışın yapılmasından sonra Üreten Samsun'un Yıldızları ödül töreni gerçekleşti.Ardından Başkanımız Nejat Sağel ve Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yapılan Kurtuluş Savaşı’nın en önemli anlarının yaşandığı yerler 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı bayramı kutlamaları adına ziyaret edilerek Ulu önderimiz ve silah arkadaşları anıldı.