24 Haziran 2022 Cuma     173

24.06.2022 tarihinde Ankara'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) merkezinde, Ticaret Bakanımız Sayın Dr.Mehmet Muş’un katılımı ile Birlik Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde "TOBB 70. yıl Etkinlikleri" düzenlendi. Programa Yönetim Kurulu Başkanımız Nejat Sağel ,TOBB Delegesi olan Meclis Üyelerimiz Mustafa Toyran ve Ahmet Başer katılım sağladı. Ülkemizde yer alan tüm Oda ve Borsa Başkanlarının, Meclis Başkanlarının, Delegelerinin ve Genel Sekreterlerinin katıldığı etkinlikte TOBB Genel Kurul Delegeliği görevinin 10. yılını tamamlayan Başkanımız Nejat Sağel'e Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket taktimi gerçekleştirildi. Başkanımız böyle bir ödül almanın memnuniyetini dile getirerek, 10 yılı aşkın süredir camiamıza hizmet etmekten onur duyduğunu belirtti.