23 Ocak 2023 Pazartesi     131

TURKEY-EU BUSİNESS DİALOGUE(TÜRKİYE VE AB İŞ DİYOLOG)KONFERANSINA KATILDIK

TURKEY-EU BUSİNESS DİALOGUE(TÜRKİYE VE AB İŞ DİYOLOG)KONFERANSINA KATILDIK 23.01.2023 tarihinde İstanbul Wyndham Grand otelde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu önderliğinde gerçekleşen Türkiye-AB iş diyaloğu final konferansına Yönetim Kurulu Başkanımız Nejat Sağel katılım sağladı. Yapılan konferansın amacı TEBD projesi, Türk Ticaret ve Sanayi Odalarını (ve Ticaret Borsalarını) ve AB'deki mevkidaşlarını, bir dizi faaliyet ile destekleyerek ve etkinlikler yürüterek, Odalar ve Ticaret Borsalarına görüş ve uygulama alışverişinde bulunma ve iş dünyası diyaloğunu geliştirme fırsatları sağlayarak bir araya getirmektir. Bu projenin amacı doğrultusunda yapılan konferansta Değerli konuşmacıların ve katılımcıların katıldığı konferansta Türkiye ve Avrupa Birliği’ndeki (AB) odalar ekonomik işbirliğinin geliştirilmesinde ve Türkiye’nin AB katılım sürecinin ilerlemesine katkıda bulunmada önemli bir role sahip olduğu vurgulandı.